Bent u op zoek naar een mooie website design bedrijf in Veldhoven? Wij geven de informatie die je nodig hebt.


Webdesign Veldhoven

1. Wat is Webdesign?

Het begrip Webdesign betekend een groep van vaardigheden die hebben te maken met het ontwikkelen en onderhouden van een website. Een website hebben is tegenwoordig een must waardoor sinds 1998 er webdesign bedrijven regelmatig op poppen. De categorieën die onder webdesign vallen zijn onder andere; interface ontwerp, grafisch ontwerp, het schrijven van code, ontwerp en optimaliseren van de gebruikservaring op de website en soms zoekmachine optimalisatie..

Frequent zijn er vele individuen met verschillende vaardigheden in teams samenwerken. Deze personen zullen elk de website helpen in een of meerdere fases. Wanneer er wordt gesproken over “Webdesign”, wordt er meestal een proces beschreven van ontwerpen.Dus het design van het website.Van de webdesigners is de verwachting dat ze bekwaam zijn van de mate van bruikbaarheid en hun rol als het gaat om het optimaliseren van de gebruikerservaring.

2. Hoe is webdesign ontstaan?

Het begrip webdesign is gestart in 1989-1990, omdat toen T. Berners voorstelde om in de wereld een hypertekstproject te maken. Dit project is uiteindelijk de www (world wide web) geworden, ook wel bekend als het internet.Door het internet kon voor het eerst tekst worden gezien door middel van een browser zoals internet explorer.Maar de internet explorer of de vooral in het heden gebruikte zeer populaire Google Chrome bestond toen nog niet. Een van de eerste browsers die werd gebruikt bij het internet was de Mosaic. Deze browser kon toen met name alleen letters en cijfers tonen, maar dit was toen al enorm revulotionair.

HTML is een code die soms wordt gebruikt bij het creëren van websites. Deze HTML code is ontworpen door meneer Mosaic in 1994. Tussen 1995 en 1999 kwamen de gevechten tussen bedrijven om de standaard browser te worden. Uiteindelijk had toen Internet explorer hiermee gewonnen. Dit was toendertijd 10 jaar lang de meest gebruikte als het gaat om het gebruik maken van een browser.

Het begrip webdesign werd door de verschillende jaren steeds meer gebruikelijker. Het kwam omdat het jaarlijks steeds meer mogelijk was als het gaat om het websites bouwen maar ook als het gaat om het verbeteren van de design en de ervaring van de gebruiker op de website. Dit is door de jaren heen steeds een grotere markt geworden waardoor steeds meer bedrijven in het verkoop van webdesign werden begonnen in zowel Nederland als in grotere markten als Amerika.

3. Wat voor uitdagingen zien wij op de markt?

De keuze van een bedrijf dat webdesign diensten verkoopt moet je doen op verschillende criteria. Dit komt omdat het definitieve resultaat van de website enorm kan verschillen met uiteindelijk resultaat per bedrijf. Dit komt omdat alleen al kleine dingen op de website kunnen ervoor zorgen voor een grote stijging of vermindering van het conversiepercentage.

De gebruikerservaring, maar ook de website snelheid is enorm belangrijk als het gaat betreft wat Google er van vindt als wat de gebruiker er uiteindelijk van vindt. Uit grote onderzoeken kwam dat wanneer een website al 1 seconde langzamer is het de verkoop kan tegenzitten met procentdecimalen.

Google is de belangrijkste speler als het gaat om het krijgen van bezoekers op een website. In dit artikel komen we later terug hoe jij als eigenaar van een website ervoor kan zorgen dat je eerste in Google komt op je gewenste zoekwoord.

Bespaar nu tot 80%, vergelijk alle webdesign bedrijven in Veldhoven Klik Hier

4. Website ontwerp, waar zijn uitdagingen en kansen?

Het ontwerp van je website is enorm van belang. Voor elke niche is er een verschillende markteigen ontwerp dat vaak voorkomt. De functies die je website heeft verschillen ook veel per sector. Het is enorm significant om aandacht te geven aan je doelgroep. Verschillende doelgroepen hebben andere voorkeuren als het gaat om de webdesign. Ook kan een B2B website enorm verschillend zijn dan een Business to Consumer website. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen om te zorgen de schoonheid van het ontwerp niet botst met de nauwkeurigheid van de inhoud of met de nagivatie in de website.

Door middel van het gebruik maken van Google analytics kan worden gezorgd dat je meer inzicht krijgt in het gedrag van de bezoekers op je website. Website ontwerpers kunnen bij duidelijk vooraf aangegeven eisen alles meenemen zodat jij als bedrijf of particulier de beste website krijgt voor jou markt. Het is hiervoor bijvoorbeeld verstandig om duidelijke voorbeelden te geven van websites die jij mooi vindt om iets vergelijkbaars voor te krijgen.

Het ontwerp van je website kan gemaakt worden door gebruik te maken van een template of een custom made ontwerp. Met een template wordt bijvoorbeeld bedoeld een al vooraf opgesteld ontwerp die door verschillende websites worden gebruikt. Dit kan als voorbeeld op WordPress, hier maken enorm veel website bouwers gebruik van. Het is niet voor niets waarom veel website bouwers selecteren voor een template, dit komt omdat een custom made design enorm duur kan zijn.

Een custom made website worden meestal gekocht door grote bedrijven met budget, dit kan bijvoorbeeld als je een design hebt die je nergens anders ziet of als je iets unieks wilt. Een andere reden kan zijn dat je wilt dat je uniek wilt zijn op de markt tegenover je competitie. Of je denkt zelfs dat je het beter kan ontwerpen dan je concurrenten ?? 😉

5. De customer experience, hoe zorg je voor een perfecte balans?

Let met name op de gebruikerservaring bij het ontwerpen van je website. De gebruikerservaring kan voor het verschil zorgen tussen een winstgevende website en een minder winstgevende website. Het design geeft een beeld aan de website bezoeker die soms op het netvlies gebrand wordt. Een goed voorbeeld is bol com, bol com heeft een uniek design met een geperfectioneerde gebruikservaring waardoor vele bezoekers terugkomen en al wanneer ze een klein deel zien van de website al denken aan bol com.

Bij het laten designen van je website moet je met name letten op dat je website zeer responsief is. Hiermee wordt bedoeld dat je website zowel op de computer, tablet en telefoon goed te gebruiken is. De gebruikerservaring wordt hiermee geoptimaliseerd. Tegenwoordig zie je dat vele grotere bedrijven hun eerst minder responsieve website omruilen voor een website die enorm responsief is. Ook is het belangrijk dat de informatie op de website past op het scherm van zowel computer, tablet en mobiel. Tegenwoordig worden de afmetingen van schermen steeds groter waardoor je website nog meer vereist zijn om een responsief ontwerp te hebben.

Typografie

De typografie is iets wat vele website eigenaren enorm belangrijk vinden terwijl anderen het juist iets minder het nut ervan in zien. Met de typografie wordt de font bedoeld die wordt getoond op je website. Bij bijvoorbeeld iets meer zakelijker bedrijf zal een iets meer zakelijker font worden gebruikt terwijl bij een speelgoed website iets minder serieuze font wordt gebruikt.

TIP: TIPu: Wanneer u gebruikt maakt van een speciale topografie moet u altijd rekening houden of u er gebruik van mag maken. Er zijn enkele topografieën die onder licentie staan van de ontwerper. Dit komt overigens zelden voor maar het is zeker belangrijk om hiermee rekening te houden (je kunt het vooraf even opzoeken of er enige rechten op staan) voordat je pas achteraf op problemen komt..

Heb je specifieke vragen?

Website uitbesteden Veldhoven

Wanneer je wilt dat er een website laten maken Veldhoven wordt gemaakt voor je moet je op meerdere aspecten letten voor het project maar ook achteraf. We zullen in deze paragaaf alle componenten beschrijven die significant zijn vooraf en achteraf bij een aankoop. Hierdoor weet je als website aankoper precies waar je op moet letten bij het laten maken van een webdesign Veldhoven In deze paragraaf worden de volgende onderwerpen besproken:

6. Waarom is de website snelheid zo belangrijk?

Een beeld van dat er veel mensen online zijn

Het is belangrijk dat je website een hoge snelheid heeft. Dit is vanwege enkele redenen. Een van de belangrijke redenen is dat de website gebruiker eerder bij een slome website ervoor zal kiezen om eraf te gaan en te gaan naar de website van een ander bedrijf. Hierdoor heb je dus met een langzame website een hogere kans om een potentiële koper op de website te missen. Een andere belangrijke reden is Google. Google hecht veel waarde aan dat de website snel is. Dit weet Google omdat de gebruikers op je website het niet prettig vinden als een website langzaam is. Hierdoor voert Google enkele snelheid tests uit op je website zodat Google kan zien dat het een website met een hoge snelheid is of trage.

Als Google een trage website tegenkomt zal het deze straffen met een langere ranking op Google. Daarom zijn er dus alleen maar nadelen als het gaat om het hebben van een langzame website. Daarom is het zeer significant om vooraf aan het webdesign Veldhoven bedrijf uit te leggen dat je een website met hoge snelheid wilt hebben en dat je dit achteraf zeker gaat controleren. Je kunt deze tool gebruiken bij het testen van de snelheid van de website.

Google speedinsights van Bolcom

De tool verteld je zowel de snelheid op de mobiel als snelheid op de computer van de website. Vergeet niet dat de mobiele snelheid steeds belangrijker wordt omdat steeds meer Nederlanders online gebruik maken van de mobiel. Hierdoor neemt ook Google de snelheid op de mobiel meer mee dan de snelheid op de computer.

Dus zorg ervoor bij het kiezen van een webdesign Veldhoven bedrijf dat je een website met hoge snelheid krijgt. u kunt dus vooraf opstellen dat u een snelheid geoptimaliseerde website wilt hebben en dat u speed insights gaat gebruiken om het achteraf te controleren. Er zijn ook andere tools waarvan u kunt gebruik maken bij het checken van de snelheid, bijvoorbeeld Gmetrix.

7. Hoe kun je hoog in Google komen door middel van Search Engine Optimalisation?

Beeld van Google

De Website Search Engine Optimalisation (SEO) is enorm significant als het gaat om de ranking online op bijvoorbeeld de zoekengine Google. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Hiermee wordt bedoeld hoe netjes je website is gemaakt zodat Google je top vindt en je zal belonen met hoge rankings. Zoals in de vorige alinea hebben besproken is snelheid een belangrijk component. Een ander belangrijke onderwerp die sterk wordt meegeteld bij het bepalen van de ranking is de Meta Title en Meta description.

Met de Meta Title wordt bedoeld de titel die je ziet op Google wanneer je een bepaalde zoektermijn opzoekt (afbeelding).

Met de Meta Description wordt bedoeld de descriptie die onder de titel staat van de zoekopdracht op Google.

Deze Meta title en description worden opgehaald door Google waarnaar deze worden verwerkt op de zoekengine. De Meta Titel en descriptie die worden gestuurd aan Google staan in de achtergrond van je website tussen de codes. De meeste webdesign bedrijven in Veldhoven letten hierop maar het is enorm belangrijk om vooraf vragen te stellen of ze inderdaad verstand hebben van de Meta titel en descriptie. Anders kun je als bedrijf in de toekomst tegen problemen komen met de vraag waarom je website niet wordt bezocht.

U kunt een aantal tools benuttigen om te kijken welke titel en descriptie worden verzonden aan Google. Een populaire tool die wordt gehanteerd is MOZ. U kunt richting de website van MOZ heengaan en een account aanmaken en de extensie op Google Chrome installeren. Nadat je dit hebt gedaan ga je naar je website en naar de pagina die je wilt testen. Dan klik je op de extensie en kunt u zien wat voor meta titel en descriptie wordt verstuurd aan Google. Zie je hierin vreemde woorden staan, haal deze dan weg. Dit kan namelijk alleen maar negatief worden gezien door Google.Webdesign bureau Veldhoven

Webdesign bureaus Veldhoven

Let dus goed op alle onderwerpen die in de vorige paragrafen staan beschreven als het betreft het kiezen van een webdesign bureau Veldhoven Het is daarom zeer significant om diverse bedrijven tegelijkertijd te controleren. Door middel van een offerte aanvraag kun je een beter goed krijgen welke webdesign bedrijven zich bevinden in Veldhoven en wat deze kunnen presteren voor welke prijs. Hierdoor kun jij de beste keuze maken en tot wel 60% besparen in geld.

8. Je website is af, wat voor tips zijn er?

Je hebt nu een website, waar moet je opletten nadat je een website hebt. Je wilt zo snel mogelijk worden gevonden op Google, maar je ziet niet meteen je website verschijnen bij de zoekresultaten waarvoor je de website hebt ontworpen? Dit is heel normaal. Het kan maanden duren voor Google je website heeft gevonden. Maar je kan wel het proces versnellen. Hoe dan? Door middel van Google Search Console. Door gebruik te maken van Google Search Console geef je eigenlijk aan Google aan dat je wilt dat je website wordt gevonden. Deze website van Google geeft aan hoe vaak je wordt vertoond in Google en op welke zoekresultaten je website word bezocht. Dit is natuurlijk enorm handig op langer termijn om te zien waar je eventueel informatie kan toevoegen op je website.

Door middel van de meta titel en descriptie die staan beschreven in dit artikel onder het kopje Website SEO kun je communiceren aan Google wat je wilt dat de bezoekers op Google zien bij het invullen van zoekresultaten.

Sommige zoekresultaten zijn enorm moeilijk omdat enorm veel website proberen deze te bereiken. Een top positie op woorden zoals “telefoon” is moeilijk te bereiken op positie 1. Dit komt omdat er veel bedrijven zijn die zijn best doen om hier op 1 te staan. Deze hebben vaak in Google’s ogen een betrouwbaardere website met meer en betere content op de website. Hierdoor krijgen deze voorkeur dan jou website. Wil je toch deze posities bereiken moet je er hard voor werken. Dit kan door middel van het bekijken van meerdere online tutorials over het verbeteren van je SEO. Je kunt er zelfs voor kiezen om je Webdesign Veldhoven bureau in te huren, zodat zij je kunnen helpen met het verbeteren van dit aspect.

Verdiep je in het gedrag van je bezoekers. Dit kan door middel van het gebruik maken van Google analytics. Hiermee zie je precies hoe je bezoekers zich gedragen bij verschillende dingen. Hoe je bezoekers zich gedragen en hoe lang ze op bepaalde pagina’s blijven. Zie je nu een bepaalde pagina waar veel bezoekers de website verlaten, kun je deze pagina’s eens goed bekijken om te zien waar het aan ligt en dit te optimaliseren. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat de website bezoekers langer blijven op je website en dat je meer gebruik kan maken van de potentie van je website bezoekers. Een webdesign Veldhoven kan je hierbij helpen bij het inrichten van je Google Analytics.Wij vergelijken de webdesign bureaus in Veldhoven voor je!

Advies

Door onze brede kennis in webdesign kunnen wij de beste informatie verlenen aan u! Wij helpen je de meest gevraagde vragen omtrent het beginnen van een website te beantwoorden. Ook geven we de optie om een offerte aan te vragen zodat jij de beste kwaliteit prijs verhouding krijgt.

Gemiddelde bezoeker van offertes-vergelijker.nl bespaart 63% op een website

.
Bedankt voor de top service
Door offertes-vergelijker.nl heb ik het bedrijf gevonden die voor mij een website heeft gemaakt. Door de goede tips kon ik mezelf goed voorbereiden op alle internet “taal”. Hierdoor heb ik een perfecte website gekregen! Bedankt! – Moniek @SpullenvanMoniek
Goede website
Wij zijn net begonnen met het verkopen van wireless oortjes en hadden een website nodig. We hebben 5 verschillende offertes gekregen en geanalyseerd, hieruit hebben wij de beste gekozen en zeker wel 90% bespaard in kosten. – David @WirelessheadphonesNL      

Ben je toch op zoek naar Webdesign Veere of Webdesign Veenendaal? Klik dan hier: Webdesign Veere of Webdesign Veenendaal