Klopt het dat u op zoek bent naar een Prachtige website designer in Barendrecht? Wij begeleiden u door het gehele proces.


Webdesign Barendrecht

1. Wat is Webdesign?

Webdesign is een brede term dat vele verschillende vaardigheden en disciplines bevat van het maken en onderhouden van websites. Een website hebben is tegenwoordig een must waardoor sinds 1999 er webdesign bedrijven regelmatig op poppen. De gebieden die onder webdesign vallen zijn onder andere; interface, grafische design, programmeren, ontwerp en perfectioneren van de gebruikservaring op de website en soms zoekmachine optimalisatie voor Google..

Vaak zullen vele zelfstandige met verschillende vaardigheden samenwerken in een team. Deze zullen elk de website helpen in een bepaalde fase. In de normale zin wanneer er wordt gesproken over “Webdesign”, wordt er gesproken over het ontwerpen van de website.Dus eigenlijk de vormgeving van de website.Van de webdesigners wordt er verwacht dat ze bewust zijn van de mate van bruikbaarheid en de rol als het gaat om het perfectioneren van de gebruikerservaring.

2. Hoe kan “Webdesign” zijn gevormd?

Het begrip webdesign is begonnen in 1989, omdat toen Meneer Berners voorstelde om in de wereld een hypertekstproject te maken. Dit is uiteindelijk de www (world wide web) geworden, a.k.a het internet.Door het internet kon eindelijk tekst worden bekeken door middel van een internet browser zoals internet explorer.Maar de internet explorer of de vooral in het heden gebruikte populaire Google Chrome bestond toendertijd nog niet. Een van de eerste browsers die werden gebruikt bij het internet was de Mosaic. Deze browser kon voornamelijk alleen letters en cijfers vertonen, maar dit was al enorm revolutionair voor die tijd.

HTML is een code die vaak wordt gebruikt bij het maken van websites. Deze HTML code is bedacht door Mr. Mosaic in 1994. Tussen 1995 en 1999 kwamen de gevechten tussen bedrijven om de standaard browser te worden. Uiteindelijk had toen Internet explorer hiermee gewonnen. Dit was toen tien jaar lang de meest gebruikte als het gaat om het gebruik maken van een internetbrowser.

Het begrip webdesign kwam door de jaren heen steeds meer gebruikelijker. Dit kwam omdat het met elk jaar steeds meer mogelijk was als het gaat om het bouwen van websites maar ook als het gaat om de verbetering van het design en gebruikerservaring van de websites. Dit is door de jaren heen steeds een grotere markt geworden waardoor steeds meer webdesign bedrijven werden gestart in zowel Nederland als in grotere markten als Duitsland.

3. Welke uitdagingen zien we op de markt?

De keuze van een webdesign bedrijf moet je doen op verschillende criteria. Dit komt omdat het uiteindelijke resultaat van de website enorm kan verschillen met uiteindelijk resultaat per bedrijf. Dit komt omdat alleen al kleine dingen op je website kunnen zorgen voor een grote toename of vermindering van het conversie percentage (percentage van aankopen).

De gebruikerservaring, maar ook de snelheid van de website is zo belangrijk als het gaat betreft wat zoekengine Google er van vindt als wat de gebruiker er uiteindelijk van vindt. Uit grote onderzoeken komt dat wanneer een website al een seconde langzamer is het de verkoop kan tegenzitten met procenten.

Google is een belangrijke speler als het gaat om het krijgen van bezoekers op je website. We zullen in dit artikel later terugkomen hoe jij als website eigenaar ervoor kan zorgen dat je eerste in Google komt op je gewenste zoekwoord.

Bespaar nu tot 80%, vergelijk alle webdesign bedrijven in Barendrecht Klik Hier

4. Website concepten, waarom het zo belangrijk is?

Het ontwerp van de website is enorm belangrijk. Voor elke niche is er een verschillende markteigen ontwerp dat vaak voorkomt. De functies die de website heeft verschilt ook veel per niche. Het is enorm belangrijk om te kijken naar je doelgroep. Verschillende doelgroepen hebben verschillende voorkeuren als het gaat om de webdesign. Ook kan een B2B website enorm verschillend zijn tegenover een B2C (Business to Consumer) website. Er kan bijvoorbeeld bewust worden gekozen om ervoor te zorgen de schoonheid van het ontwerp niet botst met de mate van nauwkeurigheid van de inhoud of met de webnavigatie.

Door middel van het gebruik maken van Google analytics kan ervoor worden gezorgd dat je inzicht krijgt in het gedrag van de bezoekers. Ontwerpers kunnen bij duidelijk vooraf aangegeven eisen alles meenemen zodat jij als bedrijf de allerhoogst kwaliteit website krijgt voor jou markt. Het is hiervoor bijvoorbeeld slim om voorbeelden te geven van websites die jij mooi vindt om iets soortgelijks voor te krijgen.

Het ontwerp van de website kan worden gemaakt door gebruik te maken van een template of een unieke ontwerp (custom made). Met een template wordt bijvoorbeeld bedoeld een al vooraf opgestelde design die door verschillende websites worden gebruikt als fundering van het eindontwerp. Dit kan bijvoorbeeld op Shopify, hier maken enorm veel website eigenaren gebruik van. Het is niet voor niets waarom veel website eigenaren selecteren voor een template, dit komt omdat een uniek ontwerp (custom made) enorm kostig kan zijn.

Een custom made website wordt voornamelijk gekocht door grote bedrijven met budget, dit kan bijvoorbeeld wanneer je een design wilt hebben die je nergens anders kunt vinden online.Een andere reden kan zijn dat je wilt dat je uniek bent op de markt tegenover je concurrenten. Of je denkt zelfs dat je het beter kan designen dan je concurrenten ?? ūüėČ

5. Hoe kun je gebruikerservaring optimaal laten verlopen?

Let vooral op de gebruikerservaring bij het ontwerpen van de website. De gebruikerservaring kan het verschil brengen tussen een succesvolle website en een minder succesvolle website. Het design geeft een beeld aan de gebruiker die soms op het netvlies gebrand wordt. Een bekend voorbeeld is bol com, bol com heeft een uniek design met een geoptimaliseerde ervaring van de gebruiker waardoor vele bezoekers terugkomen en al bij een blauwe kleur al denken aan bol com.

Bij het laten ontwerpen van je website moet je vooral letten op dat je website zeer responsief is. Hiermee wordt bedoeld dat de website zowel op de computer als telefoon gemakkelijk bruikbaar is. De gebruikerservaring wordt hierdoor verbeterd. Tegenwoordig zie je dat alle grote bedrijven hun eerst minder responsieve website verbeteren voor een website die wel responsief is. Ook is het belangrijk dat de inhoud van de website past op het scherm van zowel computer, tablet en mobiel. Tegenwoordig worden de resoluties van beeldschermen steeds groter waardoor je website nog meer vereist is om een responsief design te hebben.

Typografie

De typografie is iets wat sommige website eigenaren enorm belangrijk vinden terwijl anderen het juist iets minder belangrijk vinden. Met de typografie wordt de font bedoeld die wordt getoond op de website. Bij bijvoorbeeld iets meer zakelijkere website zal een iets meer zakelijker font worden gebruikt terwijl bij een speelgoed website iets speelsere font wordt gebruikt.

TIP: TIP: Wanneer u gebruikt maakt van speciale topografie√ęn moet u altijd rekening houden of u er gebruik van mag maken of niet. Er zijn enkele topografie√ęn die onder licentie staan van de ontwerper. Dit komt overigens zelden voor maar het is belangrijk om hiermee rekening te houden (even opzoeken vooraf) voordat je pas achteraf op problemen komt..

Heb je specifieke vragen?

Website laten maken Barendrecht

Wanneer je dus wilt dat er een website laten maken Barendrecht wordt gemaakt voor je moet je op verschillende dingen letten voor het project maar ook na het project. We zullen in deze paragaaf alle aspecten beschrijven die belangrijk zijn vooraf en achteraf bij een aankoop. Hierdoor weet je als koper precies waar je op moet letten bij het laten maken van een webdesign Barendrecht In deze paragraaf worden de volgende onderwerpen besproken:

6. Hoe kun je de snelheid van je website optimaliseren?

Een beeld van dat er veel mensen online zijn

Het is enorm belangrijk dat je website snel is. Dit is vanwege enkele redenen. Een van de belangrijkste redenen is dat de gebruiker eerder bij een slome website ervoor zal kiezen om van de website af te gaan en te gaan naar een andere website. Hierdoor heb je dus met een trage website een grotere kans om een potenti√ęle koper op de website te missen. Een andere belangrijke reden is Google. Google vindt het super belangrijk dat de website snel is. Dit weet Google omdat gebruikers het niet fijn vinden als een website langzaam is. Hierdoor voert Google enkele tests uit op alle websites zodat Google kan zien dat het een website met een hoge snelheid is of een website met een lage snelheid is.

Wanneer Google een trage website aantreft zal het deze straffen met een langere ranking op Google. Hierdoor zijn er dus alleen maar nadelen als het gaat om het hebben van een trage website. Hierdoor is het enorm significant om vooraf aan het webdesign Barendrecht bedrijf te vertellen dat je een snelle website wilt hebben en dat je dit na het project zeker gaat controleren. Je kunt deze tool gebruiken bij het testen van de snelheid van de website.

Google speedinsights van Bolcom

De tool verteld je zowel de mobiele snelheid als computer snelheid van de website. Vergeet niet dat de telefoone snelheid steeds belangrijker wordt omdat steeds meer Nederlanders online zitten op zijn of haar telefoon. Hierdoor neemt ook Google de telefoon snelheid zwaarder mee dan de snelheid op de computer.

Zorg er dus voor bij het kiezen van een webdesign Barendrecht bedrijf dat je een snelle website krijgt. Je kunt dus vooraf opstellen dat je een snelheid geoptimaliseerde website wilt hebben en dat je speed insights gaat gebruiken om het achteraf te testen. Er zijn ook nog andere tools die je kunt gebruiken bij het testen van de snelheid, bijvoorbeeld Gmetrix.

7. Hoe kan Search Engine Optimalisation het verschil maken?

Beeld van Google

De Website SEO is enorm belangrijk als het gaat om de ranking online op bijvoorbeeld de zoekengine Google. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Hiermee wordt bedoeld hoe goed je website is gemaakt zodat Google je goed vindt en je zal belonen met hoge rankings. Zoals in de alinea hierboven hebben besproken is snelheid een belangrijk onderwerp. Een ander belangrijke onderwerp die hard wordt meegenomen bij het bepalen van de ranking is de Meta Title en Meta description.

Met de Meta Title wordt bedoeld de titel die je ziet op Google wanneer je een bepaalde zoektermijn opzoekt (afbeelding).

Met de Meta Description wordt bedoeld de descriptie die onder de titel staat van de zoekopdracht op Google.

Deze Meta titel en descriptie worden opgehaald door Google waarnaar Google deze verwerkt in de zoekengine. De Meta Titel en descriptie die worden gestuurd aan Google staan in de achtergrond van de website tussen de codes. De meeste webdesign bedrijven in Barendrecht letten hierop maar het is enorm belangrijk om vooraf te vragen of ze inderdaad verstand hebben van de Meta titel en descriptie. Anders kun je de toekomst tegen problemen komen met de vraag waarom je website niet wordt bezocht.

U kunt een aantal tools gebruiken om te zien welke titel en descriptie worden verstuurd aan Google. Een populaire tool dat wordt gehanteerd is MOZ. U kunt naar de website van MOZ heengaan en een account gereedmaken en de extensie op Google Chrome downloaden. Hierna ga je naar je website en naar de pagina die je wilt controleren. Dan klik je op de extensie en kun je zien wat voor meta titel en descriptie worden verstuurd aan Google. Zie je hierin rare woorden staan, haal deze dan weg. Dit kan namelijk alleen maar in negatief daglicht worden gesteld door Google.Webdesign bureau Barendrecht

Webdesign bureau Barendrecht

Let dus goed op alle aspecten die in de vorige paragrafen staan uitgelegd als het gaat om het kiezen van een webdesign bureau Barendrecht Het is daarom enorm belangrijk om verschillende bedrijven tegelijkertijd te checken op kwaliteit en prijs. Door middel van een offerte aanvraag kun je een beter beeld krijgen welke bedrijven zich bevinden in Barendrecht en hoe deze presteren voor welke prijs. Hierdoor kun je de beste keuze maken en tot wel 60% besparen in geld.

8. Je hebt nu een website, wat nu?

Je hebt nu een website, waar moet je opletten nadat je een website hebt. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk worden gevonden op Google maar je ziet niet meteen je website verschijnen bij de zoekresultaten waarvoor je de website hebt gemaakt? Dit is heel normaal. Het kan maanden duren voor Google je website heeft gevonden. Maar je kan wel het proces versnellen. Hoe dan? Door middel van Google Search Console. Door middel van Search Console geef je eigenlijk aan Google aan dat je wilt dat je website wordt gevonden. Deze website van Google geeft aan hoe vaak je wordt getoond in Google en op welke zoekresultaten je website worden bezocht. Dit is natuurlijk enorm handig op langer termijn om te zien waar je eventueel informatie kan toevoegen.

Door middel van de meta titel en descriptie die staan beschreven in dit artikel onder het kopje Website SEO kun je communiceren aan Google wat je wilt dat de bezoekers op Google zien bij het invullen van zoekresultaten.

Sommige zoekresultaten zijn enorm moeilijk omdat enorm veel website proberen deze te bereiken. Een top positie op woorden zoals ¬ďverzekeringen¬Ē is moeilijk te bereiken op positie 1. Dit komt omdat er veel bedrijven zijn die zijn best doen om hier op 1 te staan. Deze hebben vaak in Google¬ís ogen een betrouwbaardere website met meer en betere content erop. Hierdoor krijgen deze voorkeur dan jou website. Wil je toch deze posities bereiken moet je er hard voor werken. Dit kan door middel van het bekijken van meerdere online tutorials over het verbeteren van je SEO. Je kunt er zelfs voor kiezen om je Webdesign Barendrecht bureau in te huren, zodat zij je kunnen helpen met het verbeteren van dit aspect.

Verdiep je in het gedrag van je bezoekers. Dit kan door middel van het gebruik maken van Google analytics. Hiermee kun je precies zien hoe je bezoekers reageren op verschillende situaties. Hoe je bezoekers zich gedragen en hoe lang ze op bepaalde pagina’s blijven. Zie je nu een bepaalde pagina waar veel bezoekers van je website af gaan, kun je deze pagina’s eens goed bekijken om te zien waar het aan ligt en dit te verbeteren. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat je bezoekers langer blijven op je website en dat je meer gebruik kan maken van de potentie van je bezoekers. Een webdesign Barendrecht kan je hierbij helpen bij het inrichten van je Google Analytics.Wij vergelijken de webdesign bureaus in Barendrecht voor je!

Advies

Door onze brede kennis in webdesign kunnen wij de beste informatie verlenen aan u! Wij helpen je de meest gevraagde vragen omtrent het beginnen van een website te beantwoorden. Ook geven we de optie om een offerte aan te vragen zodat jij de beste kwaliteit prijs verhouding krijgt.

Gemiddelde bezoeker van offertes-vergelijker.nl bespaart 63% op een website

.
Bedankt voor de top service
Door offertes-vergelijker.nl heb ik het bedrijf gevonden die voor mij een website heeft gemaakt. Door de goede tips kon ik mezelf goed voorbereiden op alle internet “taal”. Hierdoor heb ik een perfecte website gekregen! Bedankt! ‚Äď Moniek @SpullenvanMoniek
Goede website
Wij zijn net begonnen met het verkopen van wireless oortjes en hadden een website nodig. We hebben 5 verschillende offertes gekregen en geanalyseerd, hieruit hebben wij de beste gekozen en zeker wel 90% bespaard in kosten. ‚Äď David @WirelessheadphonesNL      

Ben je toch op zoek naar Webdesign Baarn of Webdesign Baarle-Nassau? Klik dan hier: Webdesign Baarn of Webdesign Baarle-Nassau