Webdesign Bloemendaal

Bent u op zoek naar een wonderschone website design bureau in Bloemendaal? Wij zorgen ervoor dat u het beste krijgt wat er is.


Webdesign Bloemendaal

1. Wat is Webdesign?

De definitie van “Webdesign” gaat over een groep van skills die iemand kan hebben omtrent het maken en onderhouden van een website. De website design bedrijven zijn allemaal begonnen sinds 1999 door de grote vraag aan website. De onderwerpen die onder webdesign vallen zijn onder andere; interface, grafische design, programmeren, ontwerp en optimaliseren van de gebruikservaring op de website en soms zoekmachine optimalisatie..

Regelmatig zijn er vele zelfstandige met verschillende expertises in teams samenwerken. Deze zullen elk de website helpen in een bepaalde fase. Wanneer er wordt gesproken over webdesign, wordt er meestal een proces beschreven van ontwerpen.Dus het ontwerpen van de website.Van de webdesign bedrijven is de verwachting dat ze bewust zijn van de mate van bruikbaarheid en hun rol als het gaat om het optimaliseren van de gebruikerservaring.

2. Hoe is webdesign ontstaan?

Webdesign is gestart in 1989, omdat toen T. Berners voorstelde om in de wereld een hypertekstproject te maken. De hypertekstproject is uiteindelijk de www (World Wide Web) geworden, ook wel bekend als het internet.Door het World Wide Web kon voor het eerst tekst worden bekeken door middel van een browser zoals Firefox.Maar Firefox of de vooral in het heden gebruikte populaire Google Chrome bestond toen nog niet. Een van de beginnende browsers die werdt gebruikt bij het internet was de Mosaic. Deze internetbrowser kon toen voornamelijk alleen letters en cijfers tonen, maar dit was toen al enorm revulotionair.

HTML is code die soms wordt gebruikt bij het maken van websites. Deze HTML is bedacht door A. Mosaic in 1993-1994. Tussen 1995 en 1999 kwamen de gevechten tussen bedrijven om de standaard browser te worden. Internet explorer had toendertijd gewonnen.Dit werd toendertijd tien jaar lang de meest gebruikte als het gaat om het gebruik maken van een browser.

Het woord webdesign werd door de jaren heen steeds meer gebruikelijker. Het kwam mede omdat het met elk jaar steeds meer mogelijk was als het gaat om het websites creëren maar ook als het gaat om de verbetering van het design en gebruikerservaring van de websites. Dit is door verschillende jaren heen steeds een grotere markt geworden waardoor steeds meer bedrijven in het verkoop van webdesign werden gestart in zowel Nederland als in grotere markten als Amerika.

3. Wat voor ontwikkelingen gebeuren zich op de markt?

De keuze waarop je een bedrijf dat webdesign diensten verkoopt selecteerd moet je doen op verschillende categorieën. Dit komt omdat het resultaat van de website enorm kan verschillen met uiteindelijk resultaat per webdesign bedrijf. Dit komt omdat alleen al kleinere dingen op de website kunnen zorgen voor een grote toename of vermindering van het conversiepercentage.

De ervaring van de gebruiker, maar ook de website snelheid is zo belangrijk als het gaat betreft wat Google er van vindt als wat de gebruiker er uiteindelijk van vindt. Uit de grote onderzoeken kwam dat wanneer een website al een seconde langzamer is het de verkoop kan tegenzitten met procentdecimalen.

Zoekengine Google is de belangrijkste speler als het gaat om het krijgen van bezoekers op je website. In dit artikel komen we later terug hoe jij als website eigenaar ervoor kan zorgen dat je eerste in Google komt op je gewenste zoekwoord.

Bespaar nu tot 80%, vergelijk alle webdesign bedrijven in Bloemendaal Klik Hier

4. Het verschil in design kan een groot verschil maken?

Het design van je website is enorm van belang.Voor elke niche is er een verschillende markteigen design dat vaak voorkomt. De verschillende functies die je website heeft verschilt ook veel per segment. Het is zeer significant om te kijken naar je doelgroep. Verschillende bezoeker groepen hebben andere voorkeuren als het gaat om het ontwerp van de website. Ook een B2B (Business to Business) website enorm kan verschillend zijn dan een B2C website. Er kan worden gekozen om ervoor te zorgen de schoonheid van het ontwerp niet botst met de nauwkeurigheid van de inhoud of met de nagivatie in de website.

Door gebruik te maken van Google analytics kan worden gezorgd dat je inzicht krijgt in het gedrag van je bezoekers. Webdesigners kunnen bij duidelijk vooraf aangegeven wensen alles meenemen zodat jij als bedrijf of particulier de allerhoogst kwaliteit website krijgt voor jou markt. Het is bijvoorbeeld verstandig om voorbeelden te geven van websites die jij mooi vindt om iets vergelijkbaars voor te krijgen.

Het design van je website kan worden gemaakt door gebruik te maken van een template of een custom made ontwerp. Met een template wordt bedoeld een al vooraf opgestelde ontwerp die door verschillende websites worden gebruikt. Dit kan als voorbeeld met WordPress, hiervoor maken enorm veel website bouwers gebruik van. Het is niet voor niks waarom veel website eigenaren selecteren voor een template, dit komt omdat een custom made design enorm duur kan zijn.

Een uniek ontworpen (custom made) website worden voornamelijk gekocht door grote bedrijven met budget, dit kan bijvoorbeeld als je een design hebt die je nergens anders ziet of als je iets unieks wilt. Een andere reden is dat je wilt dat je uniek wilt zijn op de markt tegenover je concurrenten. Of je denkt zelf dat je het beter kan ontwerpen dan je concurrenten ?? 😉

5. Gebruikerservaring, hoe zorg je voor een optimaal balans?

Let op de gebruikerservaring bij het designen van je website. De ervaring van de gebruiker kan voor het verschil zorgen tussen een succesvolle website en een minder succesvolle website. Het ontwerp geeft een beeld aan de website bezoeker die op het netvlies kan worden gebrand. Een bekend voorbeeld is bol com, bol com heeft een uniek ontwerp met een geperfectioneerde ervaring van de gebruiker waardoor vele bezoekers terugkomen en al bij een blauwe kleur al denken aan bol com.

Bij het door iemand laten designen van je website moet je vooral letten op dat je website zeer responsief is. Met responsief wordt bedoeld dat je website zowel op de computer als telefoon gemakkelijk te gebruiken is. De ervaring van de gebruiker wordt hiermee verbeterd. In het heden zie je dat vele grote bedrijven hun eerst minder responsieve website omruilen voor een website die enorm responsief is. Ook is het enorm belangrijk dat de informatie van de website past op het scherm van zowel computer, tablet en mobiel. In het heden worden de afmetingen van beeldschermen steeds groter waardoor je website nog meer vereist zijn om een responsief ontwerp te hebben.

Typografie

De lettertype en font is iets wat vele website eigenaren enorm belangrijk vinden terwijl anderen het juist iets minder belangrijk vinden. Met de typografie wordt de font bedoeld die wordt vertoond op je website. Bijvoorbeeld een iets meer zakelijker bedrijf zal een iets meer zakelijker font worden gebruikt terwijl bij een babyproducten website iets minder serieuze font wordt gebruikt.

TIP: TIPu: Wanneer u gebruikt maakt van speciale topografieën moet u altijd rekening houden of u er gebruik van mag maken. Er zijn enkele topografieën die onder licentie staan van de ontwerper of ontwerpster. Dit komt zelden voor maar het is zeker belangrijk om hiermee rekening te houden (even opzoeken vooraf) voordat je pas achteraf op problemen komt..

Heb je specifieke vragen?

Website gemaakt laten worden Bloemendaal

Wanneer u wilt dat er een website laten makenBloemendaal wordt gemaakt voor u moet u op meerdere dingen letten voor het project maar ook achteraf. We zullen in deze paragaaf meerdere componenten beschrijven die belangrijk zijn vooraf en achteraf bij een aankoop. Hierdoor weet je als website koper precies waar je op moet letten bij het laten maken van een webdesign Bloemendaal In deze paragraaf worden de volgende onderwerpen besproken:

6. Website snelheid, hoe zorg je voor het maximale?

Een beeld van dat er veel mensen online zijn

Het is zeer belangrijk dat de website van je een hoge snelheid heeft. Dit vanwege enkele redenen. Een van de meest belangrijke redenen is dat de gebruiker eerder bij een slome website ervoor zal kiezen om eraf te gaan en te gaan naar de website van een ander bedrijf. Hierdoor hebt u dus met een langzame website een grotere kans om een potentiële koper op de website te missen. Een andere belangrijke reden is Google. Google vindt het enorm belangrijk dat de website snel is. Dit doet Google omdat de gebruikers op je website het niet fijn vinden als een website langzaam is. Hierdoor voert Google snelheid tests uit op alle websites zodat Google kan zien dat het een website met een hoge snelheid is of trage.

Als Google een langzame website aantreft zal het deze straffen met een langere ranking op Google. Daarom zijn er alleen maar nadelen als het gaat om het hebben van een trage website. Daarom is het enorm significant om vooraf aan het webdesign Bloemendaal bureau uit te leggen dat je een snelle website wilt hebben en dat je dit na de aankoop zeker gaat controleren. Je kunt deze tool gebruiken bij het testen van de snelheid van de website.

Google speedinsights van Bolcom

De tool laat je zien zowel de snelheid op de mobiel als computer snelheid van de website. Vergeet niet dat de snelheid op de mobiel steeds belangrijker wordt omdat steeds meer Nederlanders online zitten op de mobiel. Hierdoor neemt Google de telefoone snelheid meer mee dan de snelheid op de computer.

Zorg er voor bij het kiezen van een webdesign Bloemendaal bureau dat je een website met hoge snelheid krijgt. U kunt dus vooraf opstellen dat je een snelheid geoptimaliseerde website wilt hebben en dat je speed insights gaat gebruiken om het achteraf te controleren. Er zijn ook anderen tools die u kunt gebruiken bij het checken van de snelheid, bijvoorbeeld Gmetrix.

7. SEO?

Beeld van Google

De Search Engine Optimalisation (SEO) van de website is enorm belangrijk als het gaat om de ranking online op bijvoorbeeld de zoekengine Google. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Hiermee wordt bedoeld hoe netjes de website is ontworpen zodat Google je tof vindt en ervoor zorgt dat je hoger komt in de rankings van je zoekwoorden op Google. Zoals in de vorige paragraaf hebben besproken is website snelheid een belangrijk aspect. Een ander belangrijk onderwerp die sterk wordt meegenomen bij het bepalen van de ranking is de Meta Title en Meta description.

Met de Meta Title wordt bedoeld de titel die je ziet op Google wanneer je een bepaalde zoektermijn opzoekt (afbeelding).

Met de Meta Description wordt bedoeld de descriptie die onder de titel staat van de zoekopdracht op Google.

Deze Meta title en Meta descriptie worden opgehaald door Google waarnaar deze worden verwerkt op de zoekengine. De Meta Titel en descriptie die worden verstuurd aan Google staan in de achtergrond van je website tussen de codes. De meeste Webdesign bedrijvenBloemendaal letten hier wel op maar het is enorm belangrijk om vooraf vragen te stellen of ze inderdaad verstand hebben van de Meta titel en descriptie. Anders kunt u als bedrijf in de toekomst tegen problemen komen met de vraag waarom je website niet wordt bezocht.

U kan bepaalde tools benuttigen om te kijken welke titel en descriptie worden verzonden aan Google. Een geliefde tool die wordt gehanteerd is MOZ. U kunt richting de website van MOZ gaan en een account aanmaken en de extensie op Google Chrome installeren. Hierna ga je naar de website en naar de pagina die je wilt controleren. Dan klik je op de extensie van MOZ en kunt u zien wat voor meta titel en descriptie worden verstuurd aan Google. Zie je hier vreemde woorden staan, verwijder dit dan. Dit kan namelijk alleen maar negatief worden bekeken door Google.Webdesign bureau Bloemendaal

Webdesign bedrijf Bloemendaal

Let goed op alle punten die in de vorige paragrafen staan beschreven als het betreft het kiezen van een webdesign bureau Bloemendaal Het is hierdoor zeer belangrijk om meerdere bedrijven tegelijkertijd te checken op kwaliteit en prijs. Door middel van een offerte aanvraag kun jij een beter goed krijgen welke bedrijven zich bevinden in Bloemendaal en hoe de prijs-kwaliteit verhouding is per bedrijf. Hierdoor maak jij de beste keuze en bespaar jij tot wel 80%.

8. Wat moet je doen zodra je een website bezit?

Je hebt nu een website, waar moet je opletten nadat je een website hebt. Je wilt zo snel mogelijk worden gevonden op Google maar je ziet niet meteen je website verschijnen bij de zoekresultaten waarvoor je de website hebt gemaakt? Dit is heel normaal. Het kan weken duren voor Google je website heeft gevonden. Maar je kunt het proces versnellen. Hoe dan? Door middel van Google Search Console. Door middel van Google Search Console geef je aan Google aan dat je wilt dat je website wordt gevonden. Deze tool van Google geeft aan hoe vaak je wordt vertoond in Google en op welke zoekresultaten je website worden bezocht. Dit is natuurlijk enorm handig om te zien waar je eventueel informatie kan toevoegen op je website.

Door middel van de meta titel en descriptie die staan beschreven in dit artikel onder het kopje Website SEO kun je communiceren aan Google wat je wilt dat de bezoekers op Google zien bij het invullen van zoekresultaten.

Sommige zoekresultaten zijn enorm moeilijk omdat enorm veel website proberen deze te bereiken. Een hoge positie op woorden zoals “aandelen” is moeilijk te bereiken op positie 1. Dit komt omdat er veel bedrijven zijn die haar best doen om hier op 1 te staan. Deze hebben vaak in Google’s ogen een betrouwbaardere website met meer en betere informatie op de website. Hierdoor krijgen deze meer voorkeur dan jou website. Wil je toch deze posities bereiken moet je er veel tijd aan besteden. Dit kan door middel van het bekijken van meerdere online tutorials over het verbeteren van je SEO. Je kunt er zelfs voor selecteren om je Webdesign Bloemendaal bureau in te huren, zodat zij je kunnen helpen met het verbeteren van dit aspect.

Verdiep je in het gedrag van je website bezoekers. Dit kan door middel van het gebruik maken van Google analytics. Met deze tool kun je precies zien hoe je website bezoekers zich gedragen bij verschillende situaties. Hoe de bezoekers op je website zich gedragen en hoe lang ze op bepaalde pagina’s blijven. Als je nu een bepaalde pagina ziet waar veel bezoekers de website verlaten, kun je deze pagina’s eens goed bekijken om te zien waar het aan ligt en dit te verbeteren. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat de bezoekers langer blijven op je website en dat je meer gebruik kan maken van de potentie van je bezoekers. Een webdesign Bloemendaal kan je hierbij helpen bij het inrichten van je Google Analytics.Wij vergelijken de webdesign bureaus in Bloemendaal voor je!

Advies

Door onze brede kennis in webdesign kunnen wij de beste informatie verlenen aan u! Wij helpen je de meest gevraagde vragen omtrent het beginnen van een website te beantwoorden. Ook geven we de optie om een offerte aan te vragen zodat jij de beste kwaliteit prijs verhouding krijgt.

Gemiddelde bezoeker van offertes-vergelijker.nl bespaart 63% op een website

.
Bedankt voor de top service
Door offertes-vergelijker.nl heb ik het bedrijf gevonden die voor mij een website heeft gemaakt. Door de goede tips kon ik mezelf goed voorbereiden op alle internet “taal”. Hierdoor heb ik een perfecte website gekregen! Bedankt! – Moniek @SpullenvanMoniek
Goede website
Wij zijn net begonnen met het verkopen van wireless oortjes en hadden een website nodig. We hebben 5 verschillende offertes gekregen en geanalyseerd, hieruit hebben wij de beste gekozen en zeker wel 90% bespaard in kosten. – David @WirelessheadphonesNL      

Ben je toch op zoek naar Webdesign Blaricum of Webdesign Bladel? Klik dan hier: Webdesign Blaricum of Webdesign Bladel