Bent u op zoek naar een toffe website designer in Purmerend? Wij zorgen voor de informatie die u nodig heeft!


Webdesign Purmerend

1. Wat is Webdesign?

Webdesign is een grote term dat verschillende vaardigheden en disciplines bevat omtrent het maken en onderhouden van websites. Sinds 1999 zijn er vele webdesign bedrijven gestart vanwege de grote trend in het bezitten van een website. De verschillende gebieden die onder webdesign vallen zijn onder andere; interface, grafische design, programmeren, ontwerp en perfectioneren van de gebruikservaring op de website en soms zoekmachine optimalisatie voor Google..

Vaak zullen vele individuen met verschillende vaardigheden in teams samenwerken. Deze zullen elk de website helpen in een of meerdere fases. In de normale zin wanneer er wordt gesproken over “Webdesign”, wordt er gesproken over het designen van de website.Dus de design van de website.Van de webdesign bedrijven wordt er verwacht dat ze bekwaam zijn van de mate van bruikbaarheid en hun rol als het gaat om het optimaliseren van de ervaring van de gebruiker op de website.

2. Hoe is webdesign ontstaan?

Webdesign is begonnen in 1989-1990, omdat toen T. Berners voorstelde om wereldwijd een hypertekst project te creëren. Dit is uiteindelijk de www (World Wide Web) geworden, ook wel bekend als het internet.Door het World Wide Web kon eindelijk tekst worden gezien door middel van een browser zoals Firefox.Maar Firefox of de vooral in het heden gebruikte zeer populaire Google Chrome bestond toen nog niet. Een van de beginnende browsers die werden gebruikt bij het internet was de Mosaic. Deze internetbrowser kon met name alleen letters en cijfers tonen, maar dit was toen al enorm revulotionair.

HTML is code die vaak wordt gebruikt bij het creëren van websites. Deze HTML is ontworpen door A. Mosaic in 1994. Tussen 1995 en 2000 waren er veel gevechten om de browser te worden van de wereld. Internet explorer had toendertijd gewonnen.Dit werd toen 10 jaar lang de meest gebruikte als het gaat om het gebruik maken van een browser.

Het woord webdesign kwam door de verschillende jaren steeds meer gebruikelijker. Dit kwam mede omdat het jaarlijks steeds meer mogelijk was als het gaat om het websites creëren maar ook als het gaat om de verbetering van het design en gebruikerservaring van de websites. Dit is door verschillende jaren heen steeds een grotere markt geworden waardoor steeds meer webdesign bedrijven werden begonnen in zowel Nederland als in grotere markten als Amerika.

3. Wat voor uitdagingen zien we op de markt?

De keuze waarop je een webdesign bedrijf selecteerd moet je doen op verschillende aspecten. Dit komt omdat het uiteindelijke eindresultaat van de website enorm kan verschillen met uiteindelijk eindresultaat per webdesign bedrijf. Dit komt omdat alleen al kleinere dingen op je website kunnen ervoor zorgen voor een grote stijging of vermindering van het conversiepercentage.

De ervaring van de gebruiker, maar ook de snelheid van de website is enorm belangrijk als het gaat betreft wat Google er van vindt als wat de gebruiker er uiteindelijk van vindt. Uit de grote onderzoeken komt dat wanneer een website al 1 seconde langzamer is het de verkoop kan tegenzitten met procentdecimalen.

Zoekengine Google is een belangrijke speler als het gaat om het krijgen van bezoekers op een website. Wij zullen in dit artikel later terugkomen hoe jij als eigenaar van een website ervoor kan zorgen dat je eerste in Google komt op je gewenste zoekwoord.

Bespaar nu tot 80%, vergelijk alle webdesign bedrijven in Purmerend Klik Hier

4. Hoe kun je ervoor zorgen dat het concept van de website perfect is?

Het design van de website is enorm belangrijk.Voor elke niche is er een verschillende markteigen design dat vaak voorkomt. De verschillende functies die de website heeft verschillen ook veel per segment. Het is zeer belangrijk om aandacht te geven aan je doelgroep. Verschillende bezoeker groepen hebben verschillende voorkeuren als het gaat om het design van de website. Ook een Business to Business website enorm kan verschillend zijn tegenover een Business to Consumer website. Er kan bewust worden gekozen om te zorgen de schoonheid van het ontwerp niet botst met de nauwkeurigheid van de inhoud of met de nagivatie in de website.

Door gebruik te maken van Google analytics kan ervoor worden gezorgd dat je meer inzicht krijgt in het gedrag van je bezoekers. Ontwerpers kunnen wanneer duidelijk vooraf aangegeven wensen alles meenemen zodat jij als bedrijf of particulier de allerhoogst kwaliteit website krijgt voor jou segment. Het is bijvoorbeeld slim om duidelijke voorbeelden te geven van websites die jij mooi vindt om iets vergelijkbaars voor te ontvangen.

Het design van de website kan gemaakt worden door gebruik te maken van een template of een custom made ontwerp. Met een template wordt bedoeld een al vooraf opgesteld design die door verschillende websites worden gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld met Wix, hier maken enorm veel website bouwers gebruik van. Het is niet voor niks waarom veel website bouwers selecteren voor een template, dit komt omdat een custom made design enorm duur is.

Een uniek ontworpen (custom made) website wordt meestal gekocht door grote bedrijven met budget, dit kan bijvoorbeeld als je een design hebt die je nergens anders ziet of als je iets unieks wilt. Een andere reden is dat je wilt dat je uniek bent op de markt tegenover je competitie. Of je denkt zelf dat je het beter kan designen dan je concurrenten ?? 😉

5. De ervaring van je gebruiker op de website, hoe zorg je voor een optimaal balans?

Let vooral op de ervaring van de gebruiker bij het designen van je website. De ervaring van de gebruiker kan het verschil brengen tussen een winstgevende website en een minder winstgevende website. Het ontwerp geeft een beeld aan de gebruiker die ervoor kan zorgen dat een bezoeker een sterkere relatie krijgt met je bedrijf. Een goed voorbeeld is bol com, bol com heeft een uniek ontwerp met een geperfectioneerde ervaring van de gebruiker waardoor vele bezoekers terugkomen en al bij een blauwe kleur al denken aan bol com.

Bij het door iemand laten ontwerpen van je website moet je met name letten op dat je website zeer responsief is. Met responsief wordt bedoeld dat de website zowel op de computer, tablet en telefoon gemakkelijk te gebruiken is. De ervaring van de gebruiker wordt hierdoor geoptimaliseerd. In het heden zie je dat alle grotere bedrijven hun eerst minder responsieve website omruilen voor een website die enorm responsief is. Ook is het enorm belangrijk dat de inhoud op de website past op het scherm van zowel computer, tablet en mobiel. In het heden worden de resoluties van schermen steeds groter waardoor je website nog meer vereist zijn om een responsief ontwerp te hebben.

Typografie

De lettertype en font is iets wat sommige website eigenaren enorm belangrijk vinden terwijl anderen het juist iets minder het nut ervan in zien. Met de typografie wordt de font bedoeld die wordt vertoond op de website. Bijvoorbeeld een iets meer zakelijkere website zal een iets meer zakelijker font worden gebruikt terwijl bij een speelmat website iets minder serieuze font wordt gebruikt.

TIP: TIP: Wanneer u gebruikt maakt van een speciale topografie moet u altijd rekening houden of u er gebruik van mag maken. Er zijn enkele topografieën die onder licentie staan van de ontwerper of ontwerpster. Dit komt zelden voor maar het is belangrijk om hiermee rekening te houden (je kunt het vooraf even opzoeken of er enige rechten op staan) voordat je pas achteraf op problemen komt..

Heb je specifieke vragen?

Website laten maken Purmerend

Wanneer u dus wilt dat er een website laten makenPurmerend wordt gemaakt voor u moet u op verschillende aspecten letten voor het project maar ook achteraf. We zullen in deze paragaaf meerdere aspecten beschrijven die significant zijn vooraf en achteraf bij een aankoop. Hierdoor weet je als koper precies waar je op moet letten bij het laten maken van een webdesign Purmerend In deze paragraaf worden de volgende onderwerpen besproken:

6. De website snelheid, het is zo belangrijk waarom?

Een beeld van dat er veel mensen online zijn

Het is enorm significant dat de website van je een hoge snelheid heeft. Dit vanwege enkele redenen. Een van de meest belangrijkste redenen is dat de website gebruiker eerder bij een slome website ervoor zal kiezen om eraf te gaan en te gaan naar de website van een ander bedrijf. Hierdoor hebt u dus met een trage website een hogere kans om een potentiële koper op de website te missen. Een andere belangrijke reden is Google. Google vindt het super belangrijk dat de website een hoge snelheid heeft. Dit doet Google omdat gebruikers het niet prettig vinden als een website langzaam is. Hierdoor voert Google tests uit op je website zodat Google kan zien dat het een website met een hoge snelheid is of trage.

Wanneer Google een langzame website tegenkomt zal het deze straffen met een langere ranking op Google. Hierdoor zijn er alleen maar nadelen als het gaat om het hebben van een langzame website. Hierom is het zeer significant om vooraf aan het webdesign Purmerend bureau te vertellen dat je een website met hoge snelheid wilt hebben en dat je dit na de aankoop zeker gaat controleren. Je kunt deze tool gebruiken bij het testen van de snelheid van de website.

Google speedinsights van Bolcom

De tool laat je zien zowel de mobiele snelheid als snelheid op de computer van de website. Vergeet niet dat de snelheid op de mobiel steeds belangrijker wordt omdat steeds meer Nederlanders online gebruik maken van zijn of haar mobiel. Hierdoor neemt Google de snelheid op de telefoon zwaarder mee dan de snelheid op de computer.

Zorg er dus voor bij het kiezen van een webdesign Purmerend bureau dat je een snelle website krijgt. U kunt dus vooraf opstellen dat u een snelheid geoptimaliseerde website wilt hebben en dat u speed insights gaat gebruiken om het achteraf te testen. Er zijn ook nog anderen tools waarvan u kunt gebruik maken bij het checken van de snelheid, bijvoorbeeld Gmetrix.

7. Hoe zorg je voor de beste Search Engine Optimalisation?

Beeld van Google

De SEO van de website is enorm significant als het gaat om de ranking online op bijvoorbeeld de zoekengine Google. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Hiermee wordt bedoeld hoe goed de website is gecreërd zodat Google je top vindt en je zal belonen met hoge rankings. Zoals in de paragraaf hierboven hebben besproken is snelheid van je website een belangrijk component. Een ander belangrijk onderwerp die hard wordt meegeteld bij het bepalen van de ranking is de Meta Title en Meta description.

Met de Meta Title wordt bedoeld de titel die je ziet op Google wanneer je een bepaalde zoektermijn opzoekt (afbeelding).

Met de Meta Description wordt bedoeld de descriptie die onder de titel staat van de zoekopdracht op Google.

Deze Meta titel en Meta description worden opgehaald door Google waarnaar deze worden verwerkt op de zoekengine. De Meta Titel en descriptie die worden verstuurd aan Google staan in de achtergrond van de website tussen de codes. De meeste Webdesign bedrijvenPurmerend letten hier wel op maar het is enorm belangrijk om vooraf te vragen of ze inderdaad verstand hebben van de Meta titel en descriptie. Anders kunt u de toekomst tegen problemen komen met de vraag waarom je website niet wordt bezocht.

U kunt een aantal tools benuttigen om te kijken welke titel en descriptie worden verzonden aan Google. Een geliefde tool die wordt gebruikt is MOZ. Je kunt richting de website van MOZ heengaan en een account gereedmaken en de extensie op Google Chrome installeren. Hierna ga je naar de website en naar de pagina die je wilt testen. Dan klik je op de extensie van MOZ en kun je zien wat voor meta titel en descriptie wordt verstuurd aan Google. Zie je hier rare woorden staan, pas dit dan aan. Dit kan namelijk alleen maar in slecht daglicht worden gesteld door Google.Webdesign bureau Purmerend

Website bedrijf Purmerend

Let goed op alle categorieën die in de vorige paragrafen staan beschreven als het betreft het kiezen van een webdesign bureau Purmerend Het is hierdoor enorm significant om meerdere bedrijven tegelijkertijd te checken op kwaliteit en prijs. Door middel van een offerte aanvraag kun jij een beter beeld krijgen welke webdesign bedrijven zich bevinden in Purmerend en hoe deze presteren voor welke prijs. Hierdoor maak je de beste keuze en bespaar je tot wel 80%.

8. Je website is af, wat nu?

Je hebt nu een website, waar moet je opletten nadat je een website hebt. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk worden gevonden op Google maar je ziet niet direct je website verschijnen bij de zoekresultaten waarvoor je de website hebt ingericht? Dit is heel normaal. Het kan weken duren voor Google je website heeft gevonden. Maar je kunt het proces versnellen. Hoe dan? Door middel van Google Search Console. Door gebruik te maken van Search Console geef je aan Google aan dat je wilt dat je website wordt gevonden. Deze tool van Google geeft aan hoe vaak je wordt getoond in Google en op welke zoekresultaten je website word bezocht. Dit is natuurlijk enorm handig om te zien waar je eventueel informatie kan toevoegen.

Door middel van de meta titel en descriptie die staan beschreven in dit artikel onder het kopje Website SEO kun je communiceren aan Google wat je wilt dat de bezoekers op Google zien bij het invullen van zoekresultaten.

Sommige zoekresultaten zijn enorm moeilijk omdat enorm veel website proberen deze te bereiken. Een hoge positie op woorden zoals “vastgoed” is moeilijk te bereiken op positie 1. Dit komt omdat er veel bedrijven zijn die haar best doen om hier op 1 te staan. Deze hebben vaak in Google’s ogen een betrouwbaardere website met meer en betere informatie erop. Hierdoor krijgen deze meer voorkeur dan jou website. Wil je toch deze posities bereiken moet je er veel tijd aan besteden. Dit kan door middel van het bekijken van meerdere online tutorials over het verbeteren van je SEO. Je kunt er zelfs voor selecteren om je Webdesign Purmerend bureau in te huren, zodat zij je kunnen helpen met het verbeteren van dit aspect.

Verdiep je in het gedrag van je website bezoekers. Dit kan door middel van het gebruik maken van Google analytics. Met deze tool zie je precies hoe je website bezoekers zich gedragen bij verschillende situaties. Hoe de bezoekers op je website zich gedragen en hoe lang ze op bepaalde pagina’s blijven. Als je nu een bepaalde pagina ziet waar veel bezoekers van je website af gaan, kun je deze pagina’s eens goed bekijken om te zien waar het aan ligt en dit te optimaliseren. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat je website bezoekers langer blijven op je website en dat je meer gebruik kan maken van de potentie van je website bezoekers. Een webdesign Purmerend kan je hierbij helpen bij het inrichten van je Google Analytics.Wij vergelijken de webdesign bureaus in Purmerend voor je!

Advies

Door onze brede kennis in webdesign kunnen wij de beste informatie verlenen aan u! Wij helpen je de meest gevraagde vragen omtrent het beginnen van een website te beantwoorden. Ook geven we de optie om een offerte aan te vragen zodat jij de beste kwaliteit prijs verhouding krijgt.

Gemiddelde bezoeker van offertes-vergelijker.nl bespaart 63% op een website

.
Bedankt voor de top service
Door offertes-vergelijker.nl heb ik het bedrijf gevonden die voor mij een website heeft gemaakt. Door de goede tips kon ik mezelf goed voorbereiden op alle internet “taal”. Hierdoor heb ik een perfecte website gekregen! Bedankt! – Moniek @SpullenvanMoniek
Goede website
Wij zijn net begonnen met het verkopen van wireless oortjes en hadden een website nodig. We hebben 5 verschillende offertes gekregen en geanalyseerd, hieruit hebben wij de beste gekozen en zeker wel 90% bespaard in kosten. – David @WirelessheadphonesNL      

Ben je toch op zoek naar Webdesign Pijnacker-Nootdorp of Webdesign Pekela? Klik dan hier: Webdesign Pijnacker-Nootdorp of Webdesign Pekela